Kush jemi?

AZ Consulting sh.p.k është themeluar në vitin 2007. Duke filluar nga ky vit ajo operon në Shqipëri dhe Kosovë. Kompania është konceptuar për të ofruar zgjidhje të problemeve nga A tek Z, objekti i veprimtarisë së saj është ofrimi i konsulencës, duke përfshirë disa fusha.

Më shumë

SHËRBIMET

Konsulenca në AZ Consulting jepet nga konsulentë shqiptarë dhe/ose të huaj, sipas specifikave dhe ekspertizës të kërkuara nga projekti. AZ Consulting në shumë projekte ka bashkëpunuar me institucione të ndryshme donatore.

Menaxhim Cilësie

Konsulencë për çertifikimin me ISO 9001, HACCP, ISO 22000, ISO 14001, ISO 27001, OHSAS 18001, Hallall, Kosher, BRC, IFS, Markë CE etj.

Menaxhim

Asistencë për rekrutim stafi, intervista pune, standardizim proçedurash pune, trajnime punonjësish, krijim sistemesh motivimi etj.

Marketing dhe PR

Krijim i imazhit të kompanisë me të gjithë elementët e saj të marketingut dhe përfaqësim lokal apo ndërkombëtar në panaire etj.

Plane Biznesi

Përgatitje planesh biznesi për aplikime për donacione dhe grante nga organizata si Ipard, AZHBR, SARED, AIDA etj.

Regjistrim i Markës

Regjistrim i markës tregtare të kompanisë, në këtë mënyre kompania mbron pronën e saj dhe identifikohet në tregun e vet.

Dëshmi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ligula lorem, eleifend ut libero a, maximus commodo eros. Vestibulum vel arcu in urna ullamcorper suscipit.

John Doe, Tirana Farming

Donec finibus tortor nec mattis ultrices. Nulla malesuada sapien vel tristique molestie. Nam consequat dapibus nisl, quis blandit metus porta a.

Doe John , Durrës Farming

Phasellus laoreet elit et enim eleifend, vel lobortis odio placerat. Nunc pretium sagittis fermentum. Proin pretium semper mi ac vulputate.

D. Xh., Pogradec Farming

Aktivitete

Kërkoni konsulencë?

Na kontaktoni ose rezervoni nje takim.

Rezervoni një takim