[vc_row][vc_column]

[vc_empty_space height=”250px”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column parallax=”content-moving” css_animation=”fadeIn” width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Rreth Nesh

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

AZ Consulting sh.p.k është themeluar në vitin 2007. Duke filluar nga ky vit ajo operon në Shqipëri dhe Kosovë. Kompania është konceptuar për të ofruar zgjidhje të problemeve nga A tek Z, objekti i veprimtarisë së saj është ofrimi i konsulencës, duke përfshirë disa fusha.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”250px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1596500868734{background-color: #fcfcfc !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Shërbimet

[/vc_column_text][vc_empty_space][delaware_icon_box_carousel autoplay=”yes” autoplay_speed=”3500″ setting=”%5B%7B%22title%22%3A%22MANAXHIM%20CIL%C3%8BSIE%22%2C%22desc%22%3A%22Konsulenc%C3%AB%20p%C3%ABr%20%C3%A7ertifikimin%20me%20ISO%209001%2C%20HACCP%2C%20ISO%2022000%2C%20ISO%2014001%2C%20ISO%2027001%2C%20OHSAS%2018001%2C%20Hallall%2C%20Kosher%2C%20BRC%2C%20IFS%2C%20Mark%C3%AB%20CE%20etj.%22%2C%22icon_type%22%3A%22svg_icon%22%2C%22icon_fontawesome%22%3A%22fas%20fa-level-up-alt%22%2C%22svg_name%22%3A%22check-mark%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22MANAXHIM%20BNJ%22%2C%22desc%22%3A%22Asistenc%C3%AB%20p%C3%ABr%20rekrutim%20stafi%2C%20intervista%20pune%2C%20standardizim%20pro%C3%A7edurash%20pune%2C%20trajnime%20punonj%C3%ABsish%2C%20krijim%20sistemesh%20motivimi%20etj.%22%2C%22icon_type%22%3A%22svg_icon%22%2C%22icon_fontawesome%22%3A%22fas%20fa-users%22%2C%22svg_name%22%3A%22check-mark%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22MARKETING%20DHE%20PR%22%2C%22desc%22%3A%22Krijim%20i%20imazhit%20t%C3%AB%20kompanis%C3%AB%20me%20t%C3%AB%20gjith%C3%AB%20element%C3%ABt%20e%20saj%20t%C3%AB%20marketingut%20dhe%20p%C3%ABrfaq%C3%ABsim%20lokal%20apo%20nd%C3%ABrkomb%C3%ABtar%20n%C3%AB%20panaire%20etj.%22%2C%22icon_type%22%3A%22svg_icon%22%2C%22icon_fontawesome%22%3A%22fas%20fa-headset%22%2C%22svg_name%22%3A%22check-mark%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22PLANE%20BIZNESI%22%2C%22desc%22%3A%22P%C3%ABrgatitje%20planesh%20biznesi%20p%C3%ABr%20aplikime%20p%C3%ABr%20donacione%20dhe%20grante%20nga%20organizata%20si%20Ipard%2C%20AZHBR%2C%20SARED%2C%20AIDA%20etj.%22%2C%22icon_type%22%3A%22svg_icon%22%2C%22icon_fontawesome%22%3A%22fas%20fa-seedling%22%2C%22svg_name%22%3A%22check-mark%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22RREGJISTRIMI%20I%20MARK%C3%8BS%22%2C%22desc%22%3A%22Rregjistrim%20i%20mark%C3%ABs%20tregtare%20t%C3%AB%20kompanis%C3%AB%2C%20n%C3%AB%20k%C3%ABt%C3%AB%20m%C3%ABnyre%20kompania%20mbron%20pron%C3%ABn%20e%20saj%20dhe%20identifikohet%20n%C3%AB%20tregun%20e%20vet.%22%2C%22icon_type%22%3A%22svg_icon%22%2C%22icon_fontawesome%22%3A%22fas%20fa-braille%22%2C%22svg_name%22%3A%22check-mark%22%7D%5D”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css_animation=”none”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Partnerët

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”63″ img_size=”100×100″ alignment=”center”][vc_column_text]

Partneri 1

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”63″ img_size=”100×100″ alignment=”center”][vc_column_text]

Partneri 2

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”63″ img_size=”100×100″ alignment=”center”][vc_column_text]

Partneri 3

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”63″ img_size=”100×100″ alignment=”center”][vc_column_text]

Partneri 4

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”63″ img_size=”100×100″ alignment=”center”][vc_column_text]

Partneri 5

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”63″ img_size=”100×100″ alignment=”center”][vc_column_text]

Partneri 6

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1596501178216{background-color: #fcfcfc !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”150px”][vc_column_text]

Partnerët

[/vc_column_text][vc_empty_space][delaware_testimonials_carousel nav=”1″ autoplay=”yes” autoplay_speed=”3500″ column=”2″ setting=”%5B%7B%22show_icon%22%3A%22yes%22%2C%22title_gr%22%3A%22Deshmi%201%22%2C%22title_gr_sub%22%3A%22Nentitull%22%2C%22content_gr_testi%22%3A%22Lorem%20ipsum%20dolor%20sit%20amet%2C%20consectetur%20adipiscing%20elit.%20Vivamus%20eu%20massa%20vel%20sapien%20iaculis%20tincidunt.%20Praesent%20lacinia%20felis%20tellus%2C%20nec%20congue%20sapien%20consequat%20elementum.%20Vestibulum%20justo%20risus%2C%20mollis%20lacinia%20est%20molestie%2C%20suscipit%20auctor%20lorem.%20Sed%20posuere%20leo%20a%20nibh%20dignissim%20volutpat.%22%7D%2C%7B%22title_gr%22%3A%22Deshmi%202%22%2C%22title_gr_sub%22%3A%22Nentitull%202%22%2C%22content_gr_testi%22%3A%22Lorem%20ipsum%20dolor%20sit%20amet%2C%20consectetur%20adipiscing%20elit.%20Vivamus%20eu%20massa%20vel%20sapien%20iaculis%20tincidunt.%20Praesent%20lacinia%20felis%20tellus%2C%20nec%20congue%20sapien%20consequat%20elementum.%20Vestibulum%20justo%20risus%2C%20mollis%20lacinia%20est%20molestie%2C%20suscipit%20auctor%20lorem.%20Sed%20posuere%20leo%20a%20nibh%20dignissim%20volutpat.%22%7D%2C%7B%22title_gr%22%3A%22Deshmi%203%22%2C%22title_gr_sub%22%3A%22Nentitull%22%2C%22content_gr_testi%22%3A%22Lorem%20ipsum%20dolor%20sit%20amet%2C%20consectetur%20adipiscing%20elit.%20Vivamus%20eu%20massa%20vel%20sapien%20iaculis%20tincidunt.%20Praesent%20lacinia%20felis%20tellus%2C%20nec%20congue%20sapien%20consequat%20elementum.%20Vestibulum%20justo%20risus%2C%20mollis%20lacinia%20est%20molestie%2C%20suscipit%20auctor%20lorem.%20Sed%20posuere%20leo%20a%20nibh%20dignissim%20volutpat.%22%7D%5D”][vc_empty_space height=”150px”][/vc_column][/vc_row]